Jeugdvogelclub

Vind jij de natuur leuk, hou je van buiten zijn en wil je meer leren over de natuur? En ben je tussen de circa 10 en 14 jaar?

Sluit je dan aan bij onze Jeugdvogelclub!

We organiseren voor jullie diverse fiets,- wandel,- en vaarexcursies in de natuur. We komen onderweg van alles tegen, maar we letten vooral op vogels. Naast de vogels komen we vast en zeker ook insecten, vlinders, bloemen en andere dieren tegen. Als je een verrekijker hebt neem die dan mee, maar we hebben ook enkele leenkijkers. Een vogelgidsje is ook nooit weg om mee te nemen. Trek stevige schoenen en warme kleren aan en neem iets mee te eten. De buitenlucht en het struinen in de natuur zullen je waarschijnlijk wel hongerig maken.

Er kunnen maximaal circa 25 kinderen mee. Vol is vol!

Uilskuiken

Afspraak is:
het is jullie club dus geen ouders mee.
(ouders mogen jullie natuurlijk wel wegbrengen en weer ophalen)

Kijk voor het programma van de Jeugdvogelclub Zaanstreek en voor meer informatie onder het kopje Programma. Meestal zijn er geen kosten verbonden aan onze jeugdexcursies, soms wordt een geringe bijdrage gevraagd. Dat staat er dan bij vermeld.

WIL JE MEER INFORMATIE?

Neem dan contact op met één van de bestuursleden.


Door het bestuur van de Vogelbeschermingswacht "Zaanstreek" zijn een Gedragscode en Omgangsregels opgesteld. Voor meer informatie daarover zie het onderdeel algemeen - statuten, huishoudelijk reglement en beleid.