Informatiebijeenkomst en hoorzitting Natura 2000

Datum: 26-09-2008

In het kader van de inspraakprocedure rondom Natura 2000 gebieden, wordt op 6 oktober een informatiebijeenkomst en hoorzitting gehouden waar de Zaanse Natura 2000 gebieden aan de orde komen. De bijeenkomst vindt plaats in het gemeentehuis van Purmerend, Purmersteenweg 42 te Purmerend. De avond start met een informatiemarkt vanaf 18.45 uur. Het officiële programma begint om 19.45 uur met een presentatie. Om 21.00 uur vindt de hoorzitting plaats.

Vanuit de Vogelbeschermingswacht "Zaanstreek" zal een afvaardiging van het bestuur aanwezig zijn. Ook de wetlandwachten van de betreffende gebieden zullen op de bijeenkomst zijn. Mocht u zich zelf geroepen voelen om ook uw stem te laten horen, dan bent u van harte welkom. Meer informatie over de bijeenkomst(en) is te vinden op de website van het ministerie van LNV.

Meer informatie over Natura 2000 kunt u vanaf vandaag vinden op een speciaal hiervoor ingericht deel van de website van de Vogelbeschermingswacht "Zaanstreek". De pagina's zijn te bereiken vanaf de homepage van de site, of via deze link. Op deze pagina's zullen wij u op de hoogte houden van de recente ontwikkelingen rondom de Zaanse Natura 2000 gebieden.