Tuinvogeldagen bij Vogelbescherming Nederland

Datum: 5-10-2009
Bron: Vogelbescherming Nederland

Op vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober organiseert Vogelbescherming Nederland de Tuinvogeldagen in en om haar pand in Zeist. Iedereen die van tuinvogels houdt is welkom! Er zijn speciale aanbiedingen in de winkel, verschillende activiteiten voor jong en oud en diverse informatiestands, allemaal rondom tuinvogels. De toegang is gratis.

Tijdens de Tuinvogeldagen wordt er doorlopend informatie gegeven over het voeren van vogels en hoe u uw tuin vogelvriendelijk kunt maken. Verder komt u alles te weten over het werk van Vogelbescherming en zijn er lezingen over tuin- en stadsvogels. Op het centrale plein kunt u onder het genot van een kopje koffie de Tv-serie ‘Een tuin vol vogels’ volgen en in de tuin kunt u ontdekken wat de speciale ‘Verderkijker’ is. Voor kinderen liggen er grappige vogelplaten om in te kleuren en ze kunnen proberen om als een vogel met een pincet smarties uit een voedersilo te ‘pikken’.

Verder zijn er allerlei producten rond tuinvogels te koop, zoals voer en nestkasten. Ook is er een eenmalige magazijnuitverkoop met cadeauartikelen en boeken tegen zeer lage prijzen en een stand met Vivara natuurbeschermingsproducten.

U bent van harte welkom bij Vogelbescherming Nederland aan de Boulevard 12 in Zeist. De Tuinvogeldagen zijn op vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober van 10.00 tot 17.00. De toegang is gratis.

Op www.vogelbescherming.nl vindt u actuele informatie over de Tuinvogeldagen.