Nieuwsbrief werkgroep Polder Westzaan

Datum: 03-08-2010
Bron: Werkgroep Polder Westzaan

De werkgroep Polder Westzaan heeft een nieuwe editie van haar nieuwsbrief uitgebracht. In de nieuwsbrief wordt een terugblik geworpen op het afgelopen (broed)seizoen en wordt al weer vooruit gekeken naar de aanstaande werkzaamheden in het veld. Zoals in de brief verwoord:

Het broedseizoen is weer achter de rug en dat betekent dat de werkgroep polder Westzaan zich voorbereidt op de komende natuurwerkdagen in het gebied. Extra handen zijn daarbij nog steeds van harte welkom. En behalve nuttig, is het vooral ook leuk om in een prima sfeer met elkaar een vorkje riet te prikken!

De natuurwerkdagen zijn niet het enige waar de vogelwerkgroep zich mee bezig houdt. De afgelopen maanden waren er tal van zaken in en om het gebied en het gemeentehuis waar we ons voor ingezet hebben. In deze nieuwsbrief vertellen wij u graag meer hierover. Als u na het lezen daarvan ook íets voor de vogels en de natuur in de mooie polder Westzaan wilt doen, neem dan zeker eens contact op met onze werkgroep.

Een greep uit de overige onderwerpen:

  • Zeldzaam broedgeval in het Westzijderveld
  • Vogels tellen in de Polder Westzaan
  • Ganzenjacht in De Reef
  • Open Boerderijdag bij Jan Rutte

De nieuwsbrief is te downloaden vanaf de pagina van de werkgroep Polder Westzaan. Hier is ook meer informatie te vinden over de werkgroep, alsmede de contactgegevens als u interesse heeft om aan een van de komende activiteiten deel te nemen.