Stichting Kalverpolder genomineerd voor AD Natuurprijs

Datum: 24-08-2010
Bron: Stichting Kalverpolder en www.ad.nl

De Stichting Kalverpolder is genomineerd voor de Paul Fentener van Vlissingen AD Natuurprijs. Deze prijs is in het leven geroepen door Paul Fentener van Vlissingen en wordt uitgereikt aan mensen die zich op een bijzondere manier vrijwillig hebben ingezet voor natuurontwikkeling of natuurbehoud in Nederland. De winnaar ontvangt een groot geldbedrag waarmee het winnende project verder vooruit kan. U kunt mede bepalen wie de winnaar wordt door een stem uit te brengen.

De prijs werd eerder gewonnen door het ijsvogelproject van Jelle Harder uit Hilversum (2006), het beschermen van inktvissoort sepia in de Oosterschelde (2007), 'Op de bres voor de Jeneverbes' in Drenthe (2008) en de Duurzame Bij voor onderzoek naar bijenziektes (2009).

In het Algemeen Dagblad van zaterdag 21 augustus bevindt zich een uitgebreide bijlage over de AD Natuurprijs. Daarnaast zijn de genomineerden van dit jaar - waaronder naast de Stichting Kalverpolder ook de Poelboerderij - te vinden op www.ad.nl/natuurprijs. Hier kunt u ook direct uw stem uitbrengen op uw favoriet.

De Paul Fentener van Vlissingen AD Natuurprijs wordt uitreikt op maandag 13 september.