Vaar- en wandelexcursies 'Wintervogels en Doortrekkers'

Datum: 23-12-2012
Bron: persbericht De Poelboerderij

Tekening PoelboerderijDe vaar- en wandelexcursies 'Wintervogels en Doortrekkers' trekken altijd veel belangstelling. Redenen genoeg om deze excursie in januari en februari 2013 op een 9-tal data te herhalen. Te beginnen al op Nieuwjaarsdag a.s. Over uitwaaien gesproken ! Met dit verschil dat er in de tweede helft van februari ook al aandacht geschonken wordt aan de terugkeer van de weidevogels. Afhankelijk van het weer is het mogelijk, we zijn voorzichtig, dat de eerste grutto's dan ook schoorvoetend terugkomen. Alle moeite waard om deze excursie eens mee te maken.

Op Nieuwjaarsdag 1 januari en op de volgende zondagen: Januari 6, 13, 20 en 27 en Februari: 3, 10, 17, en 24. Vertrektijd 14.00 uur. Terugkomst 16.00 uur.
Geadviseerd wordt om vooral warme kleren aan te trekken. Dat is geen luxe. Tijdens alle excursies is een deskundige gids aan boord voor het geven van informatie.

Boeken voor deze excursies kunt U doen bij het Bezoekerscentrum De Poelboerderij via 075-6219100 of per email reservering@poelboerderij.nl. Dit graag met vermelding van naam, aantal mensen en telefoonnummer. Kosten € 7,00 voor leden van Natuurmonumenten, Vogelwacht Zaanstreek en Vrienden van de Poelboerderij. Niet leden betalen € 12,50 en kinderen € 3,00. Voor gedetailleerde informatie zie onze website www.poelboerderij.nl

(N.B.) Bij extreme weeromstandigheden, waaronder sneeuw en ijs kan een excursie geannu-leerd worden)