Nationale Tuinvogeltelling 2018

Datum: 19-12-2017
Bron: Vogelbescherming Nederland

Op 27 en 28 januari 2018 vindt de feestelijke 15e editie van de Nationale Tuinvogeltelling plaats. Iedereen kan meedoen, en het is leuk om te doen. Met de tips van Vogelbescherming u goed voorbereid op al het moois in uw buurt.

Merel

En hebt u tijdens de telling een vogel niet herkend? Geen probleem. U kunt ook onbekende vogels doorgeven.

Of bel ons tijdens het weekend. We zitten met een heel team vrijwilligers klaar om u verder te helpen. Ook op werkdagen kunt u terecht met al uw vogelvragen. Geniet dus mee van de Nationale Tuinvogeltelling, en meld u nu vast aan!

Iedereen kan meetellen!

De spelregels zijn heel simpel:

  • tel een half uur
  • hoeveel vogels van dezelfde soort hebt u gezien?
  • vul dit aantal in op het formulier of in de app.

Kijk hier voor uitgebreidere informatie.

Wat gebeurt er als ik me aanmeld?

Pimpelmees bij voedersilo

Pimpelmees; ©Kees de Jager

Omdat de Nationale Tuinvogeltelling in 2018 de 15e editie beleeft, geven we er een extra feestelijk tintje aan!
Als u zich aanmeldt, ontvangt u regelmatig (1 x per twee a drie weken) nieuws, herkenningstips, voedertips en aanbiedingen in uw mailbox. Mocht er tussentijds iets bijzonders te melden zijn, dan houden we u natuurlijk op de hoogte. Bovendien ontvangt u inloggegevens voor de website en de app. U kunt dan alvast oefenen met tuinvogels tellen en herkennen.

En ten slotte: als u zich aanmeldt, krijgt u een kortingscode voor onze webshop. Hiermee krijgt u 15% feestkorting op voer, voersystemen en nestkasten in de webshop. Als u (actie)lid bent, geldt deze korting bovenop uw 10% ledenkorting. Extra aantrekkelijk dus!

U kunt zich hier aanmelden.

Als u weet waar vogels van houden, kunt u ze ook naar uw tuin lokken. Hoe? Dat leest u in het gratis magazine Vogels Dichterbij. Maar liefst 68 pagina's volop tuininspiratie.
Gratis te bestellen bij Vogelbescherming.