De Kieft in kleur, een k(l)eurige Kieft

Datum: 22 juni 2020
Bron: redactie De Kieft

Vaak gevraagd, lang gehoopt en eindelijk is het zo ver. De laatste jaren kwam de vraag voor een Kieft in kleurendruk in de Algemene Ledenvergadering of op een contactavond met enige regelmaat naar voren. Een Kieft in kleur zou toch mooi zijn. Iedere keer moest de redactie en het bestuur daar negatief op antwoorden vanwege de kosten. De vraag was weliswaar beantwoord maar was voor redactie en bestuur niet afgedaan. De techniek schrijdt voort en de drukkosten worden daardoor lager.

Dit voorjaar zijn de redactieleden Ed Staats en Leo Nooij weer eens gaan onderzoeken wat de mogelijkheden nu zijn. Uit de diverse gesprekken die Ed Staats daarna met onze drukker voerde, bleek het voor een, voor beide partijen, acceptabele prijs mogelijk de Kieft vanaf nu in kleur te drukken. Een prijs, die niet veel hoger ligt dan onze vroegere zwart-wit versie.

Eindelijk is het dan zover, de Kieft valt binnenkort bij ieder lid in kleur gedrukt in de bus. Een vooruitgang waar we als redactie en bestuur blij mee zijn. En jullie als leden zeker ook. Het leesplezier kon al niet op maar daar komt nog eens een schepje bovenop. Ervaar het zelf als de Kieft straks in de bus ligt.