Contactavonden op 16 november en 14 december afgelast vanwege de oplopende coronaproblemen

Datum: 8 november 2021
Bron: De Lezingencommissie en het Bestuur

Na overleg tussen de Lezingencommissie, het Bestuur en Buurtcentrum De Lorzie is besloten om de twee contactavonden die gepland stonden op 16 november en 14 december af te gelasten.

Dit heeft alles te maken met de oplopende coronaproblemen. Bovendien is het de vraag of de coronaregels van de overheid de komende weken niet nog strenger zullen worden. Momenteel kunnen groepen nog wel bij elkaar komen met een toegangscontrole aan de deur op de corona QR-code, maar zowel De Lorzie als wij willen ons eigenlijk ook aan de anderhalve meter afstand houden gezien de oplopende problemen. Dat is nu nog geen EIS van de overheid, maar wel een DRINGEND ADVIES. Met inachtneming van de anderhalve meter afstand is een contactavond helaas niet mogelijk in de benedenzaal van De Lorzie.

Dit betekent dat de contactavond met Inga Tessel over Spitsbergen van 16 november en de avond van Hans Boerma over het oosten van Spanje op 14 december naar een latere datum verhuizen. In de Kieft van begin december en in de activiteitenkalender volgt daarover later meer informatie